Archief

Boekt.be

Site voor en door Boektenaren

Archief

In naam van de Dorpsraad Boekt, Basisschool Boekt en de verschillende meewerkende verenigingen van Boekt nodigen wij u graag uit op de “Winterhappening Boekt”

Wanneer? 19/12/2015 van 18.00 uur tot 24.00 uur

Waar? Aan het buurthuis op het parkeerterrein aan de Ubbelvelden

Tevens gaat ook de jaarlijkse kerstmarkt van de basisschool door tijdens dit evenement, is er een optreden van het kinderkoor van de school, Kids—dance Dança en is er randanimatie voorzien voor de kinderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op 14 November organiseert Chiro Boekt alweer het heuse Sint-Maartensvuur, en ook dit jaar belooft het weer super gezellig te worden!

 

WAT?

 

's Namiddags gaan we om 14u van start met de Kindernamiddag. Elk kind vanaf 6 jaar oud is welkom om samen met onze Leiding en Aspiranten spelletjes te spelen, maar dat is niet alles! Elk kind krijgt ook de kans om een pompoen uit te hollen en te versieren naar zijn keuze!

 

Om 17u gaan we van start met de Fakkeltocht! We wandelen met zen allen naar het bos, waar het verhaal van Sint-Maarten verteld zal worden, we onze fakkels aansteken en terug naar de Chiro wandelen!

 

Tegen 18u zijn we terug op de Chiro en zal het vuur worden aangestoken! De rest van de avond kunnen we allemaal gezellig rond het vuur vertoeven met een frisse pint, een cola of één van onze vele jeneversoorten. Voor de hongerigen onder jullie wordt er ook soep en hot-dog voorzien!

 

WAAR?

 

Dit alles vindt plaats aan de Ubbelvelden in Boekt, op de terreinen van de Chiro!

 

Al bij al belooft het een zeer gezellige avond te worden, en wij hebben er alvast zin in! Jullie komen toch ook?

 

 

 

 

 

 

 

 

fietsen en wandelen, ook in onze gemeente

Zondag 18 oktober - Vertrek om 14 uur

 

Vanuit ieder kerkdorp vertrekt een fietstocht naar Meylandt.

We herontdekken zo de attractieve autovrije wegen tussen de verschillende dorpen. Ze zijn wat in de vergetelheid geraakt, maar nodigen uit tot een wandeling of fietstocht.

Graag zien we jullie dus op 18 oktober om 14u aan Het Buurthuis Den Ubbel met de fiets om een mooie uitgestippelde tocht te fietsen naar Meylandt.