Archief

 

Woensdag

27 september 2017

19u30 tot 21u

Beste Boekt Feest-liefhebber, vrijwilliger, sympathisant,


September is weer begonnen. En zo komt ook de organisatie van de Boekt Feest editie 2018 stilaan op gang.

Wij doen elk jaar ons best om er een spetterende editie van te maken. Voor jullie. Mensen samen brengen, kinderen gelukkig maken, het buurtgevoel versterken…daar doen we het voor.

Daarom dat we eens willen horen wat jullie denken van Boekt Feest. Waar willen jullie naartoe met deze driedaagse? Wat zouden jullie graag gerealiseerd zien?


Hoe komen we dat beter te weten dan door het rechtstreeks te vragen vooraleer we aan de invulling van de volgende editie beginnen?


Wij verwachten:

- Jullie enthousiaste input

- Een kritische blik op de afgelopen edities

- Positieve ideeën voor de toekomst

- Jullie engagement voor slechts 1 avond


Kom meedenken over de organisatie van Boekt Feest 2018 en zorg ervoor dat dit buurtfeest helemaal JOUW feest wordt.


Heel graag tot dan!


Het hele Boekt Feest-team

In naam van de Dorpsraad Boekt, Basisschool Boekt  en de verschillende meewerkende verenigingen van Boekt nodigen wij u graag uit op de “Winterhappening Boekt”

Wanneer? 19/12/2015 van 18.00 uur tot 24.00 uur

Waar? Aan het buurthuis op het parkeerterrein aan de Ubbelvelden

Tevens gaat ook de jaarlijkse kerstmarkt van de basisschool door tijdens dit evenement, is er een optreden van het kinderkoor van de school, Kids—dance Dança en is er randanimatie voorzien voor de kinderen.Op 14 November organiseert Chiro Boekt alweer het heuse Sint-Maartensvuur, en ook dit jaar belooft het weer super gezellig te worden!


WAT?


's Namiddags gaan we om 14u van start met de Kindernamiddag. Elk kind vanaf 6 jaar oud is welkom om samen met onze Leiding en Aspiranten spelletjes te spelen, maar dat is niet alles! Elk kind krijgt ook de kans om een pompoen uit te hollen en te versieren naar zijn keuze!


Om 17u gaan we van start met de Fakkeltocht! We wandelen met zen allen naar het bos, waar het verhaal van Sint-Maarten verteld zal worden, we onze fakkels aansteken en terug naar de Chiro wandelen!


Tegen 18u zijn we terug op de Chiro en zal het vuur worden aangestoken! De rest van de avond kunnen we allemaal gezellig rond het vuur vertoeven met een frisse pint, een cola of één van onze vele jeneversoorten. Voor de hongerigen onder jullie wordt er ook soep en hot-dog voorzien!


WAAR?


Dit alles vindt plaats aan de Ubbelvelden in Boekt, op de terreinen van de Chiro!


Al bij al belooft het een zeer gezellige avond te worden, en wij hebben er alvast zin in! Jullie komen toch ook?

fietsen en wandelen, ook in onze gemeente

Zondag 18 oktober - Vertrek om 14 uur


Vanuit ieder kerkdorp vertrekt een fietstocht naar Meylandt.

We herontdekken zo de attractieve autovrije wegen tussen de verschillende dorpen. Ze zijn wat in de vergetelheid geraakt, maar nodigen uit tot een wandeling of fietstocht.

Graag zien we jullie dus op 18 oktober om 14u aan Het Buurthuis Den Ubbel met de fiets om een mooie uitgestippelde tocht te fietsen naar Meylandt.